Редактор: e-mail: Снимка Фейсбук/Явор ДачковИнтересно. Утре сутрин когато Има такъв народ гласува

...
Редактор: e-mail: Снимка Фейсбук/Явор ДачковИнтересно. Утре сутрин когато Има такъв народ гласува
Коментари Харесай

Явор Дачков: Не предполагам, а знам. ДПС стои зад Слави Трифонов

Редактор: 

e-mail: 

Снимка Фейсбук/Явор Дачков

Интересно. Утре заран когато " ИТН " гласоподава дружно с Движение за права и свободи поправките в Изборния кодекс Слави Трифонов дали ще напише статус във Facebook и статуквото. Мисля, че не. Най-голямата замяна, която се случва сега е мантрата, че партията на Слави е партия против статуквото. Точно противоположното. Тя е партия на статуквото, отгледана и финансирана от него в последните години, а най-много в последните две.

Това написа журналистът Явор Дачков в обществената мрежа.

Не допускам, а знам. Движение за права и свободи стои зад Слави Трифонов и който не го е схванал към момента в действителност няма разбиране от българска политика. Добре е тези, които ще гласоподават за Има Такъв Народ през юли да го създадат осведомено и хубаво да помислят над следното - за какво Слави Трифонов не опустоши ГЕРБ и Движение за права и свободи когато му се отвори златна опция при връчването на мандата за сформиране на държавно управление. Заедно с Българска социалистическа партия, " Демократична българия " и " Изправи се! Мутри вън " моделът Борисов-Доган (Пеевски), който ръководи от 6 години щеше да е в историята. Дори и не се желае доста информация, с цел да се види очевидното. Всички дейности на Слави Трифонов са в интерес на статуквото. Той е един от най-ярките систематични негови играчи (макар и на развлекателния фронт) в последните 20 години. Гласоподаването за него с концепцията за протестен избор е непростима доверчивост, а упованието, че скалъпената му партия е основана, с цел да донесе смяна е нелепост. Обратното - " ИТН " е основан с концепцията да не се трансформира нищо, както прочее и става пред очите ни.

Връщането на мандата от Слави Трифонов удря и по президента, който ще би трябвало да прави служебно държавно управление в навечерието на президентски избори, което ще работи без обновен бюджет и ще би трябвало да провежда избори при неуместни и неизпълними ремонти в Избирателния кодекс. Не инцидентно Радев на няколко пъти акцентира, че е за постоянно държавно управление и с цялостно право. Сега ще му се наложи да вади кестените от огъня, който му възпламениха Слави Трифонов и Движение за права и свободи и да понесе всички негативи от политическата рецесия, провокирана от други, написа още в персоналния си профил във фейсбук Явор Дачков.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР